Uw PADI duikopleiding begint bij VG Diving

VG Diving kent 4 Opleidingniveau’s

Jeugdopleiding

Je kunt kinderen van minstens 8 jaar eerst inschrijven voor een Bubblemaker- of Seal Team-programma. Dit is een leuke en spannende manier om kennis te maken met duiken.

Het Bubblemaker-programma is een programma in een zwembad of beschut water dat net zo leuk is als het klinkt: een kans voor kinderen om onder water bellen te blazen tijdens het duiken!

Het Seal Team-programma is een programma van een aantal lessen die de basisvaardigheden van het duiken onderwijzen en spannende AquaMissions bevatten.

Voor kinderen van 10 jaar of ouder is er de cursus Buitenwaterduiker (Open Water Diver) met een brevet voor Junior Open Water Diver (Junior-buitenwaterduiker).

Duikopleiding

Als je wil proberen hoe het is om te duiken, kun je bij de meeste PADI®-duikwinkels terecht voor wat Ontdek Duiken heet. Dit beslaat meestal een halve dag in een zwembad of gelijksoortige omgeving plus een optionele buitenwaterduik. Het is een snelle en eenvoudige manier om erachter te komen of je van duiken houdt, maar je krijgt geen brevet.

Met een duikbrevet, ook bekend als een brevet voor Open Water Diver (Buitenwaterduiker) kun je overal in de wereld duiken. Net als autorijden heb je voor duiken specifieke kennis, vaardigheden en opleiding nodig. Met een PADI-brevet voor Open Water Diver (Buitenwaterduiker) kun je het avontuur opzoeken overal waar er water is.

Specialty/Voortgezette duikopleiding

PADI specialty-cursussen, veel cursussen zijn nu beschikbaar met digitaal leren, geven je de hulpmiddelen om je verkenning te verbreden. Ontdek je unieke duikaanleg, zoals diepduiken, fotografie, videografie en visherkenning.

Kun je niet kiezen? Vraag je instructeur over Advanced Open Water Diver-cursus. Deze cursus bevat twee standaard-specialtyduiken en drie specialtyduiken van je keuze.

PADI Pro Opleiding

Word PADI Pro en begin je met je droombaan

Er zijn veel redenen om PADI® Divemaster of duikinstructeur te worden: om te werken en te reizen, om je passie voor de onderwaterwereld met anderen te delen, of gewoon voor de persoonlijke uitdaging. Gaandeweg scherp je je duikvaardigheden aan. Je ontwikkelt je verder als duikleider binnen ‘s werelds grootste gemeenschap van avontuurlijke duikers die allen de mariene wereld willen beschermen.